Huren?

Werkplekken en studio’s te huur in het havenkwartier Deventer

Onze kantoortuin biedt ruimte en gezelschap voor creatieven. Niks flexen, deze ruime bureaus zijn alleen voor de rechtmatige huurder. Heb je af en toe een stagiair aan het werk? Dan zit die plek bij de prijs in. De ruime studio’s (ca 45 m2 NVO) bieden een thuis voor creatieven. Voldoende ruimte om je collega’s te herbergen of een eigen creatief nest te bouwen. Het gebouw is gesitueerd op het noorden en biedt daarom neutraal natuurlijk daglicht. Ideaal!

Komponent verhuurt inclusief veel. Van elekriciteit tot wc-papier, van koffie tot de schoonmaak. Maar ook het gebruik van overlegruimtes, de brainstormruimte, de bar, de werkplaats en de mogelijkheid om events te organiseren in de weekends of avonduren. Bij de werkplekken breng je eigenlijk alleen zelf een bureaustoel mee.

Per 1 december is er weer een werkplek beschikbaar. 
Wil je meer weten? Loop dan gewoon even langs bij Bestwerk aan de Scheepvaartstraat 6A in Deventer. Liever iets minder spontaan? Dan mag je Bert bellen: 06 20 73 32 14 of mailen: hallo@komponent.nl. Ben je geïnteresseerd voor de toekomst? Neem dan gewoon contact op. Altijd goed om kennis te maken.